Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

I forgot how to be myself Read now

Оригинален текст

Идваш от друга държава.
Абе кой си ти?
Просто нямам представа.
Абе кой си ти? (2 пъти)

Макса:
Аз съм Майкъл Джексън и много мразя чесън,не че съм зомби,но така по-добре съм. Вълната ми убива рапърите фалшиви и от вън и от вътре те на са красиви. Взех си почивка щото така си искам,те не ме притискат щото аз не ги притискам. И аз искам ОББ да се завърне бе и този път ще бъде още по-добре.

Дани Кучето:
Dog съм аз и бог съм за вас, дай урок на тоя черноок педерас. Като Слави прави шоу това лапе ниско и то се нарича "Шоуто на Криско". Завръщането на най-добрите празнуваме и като рапърите в днешно време не се надуваме. Пари не струваме ние сме безценни брато,Дани Кучето си остава номер едно.

Жоро Маргина:
Аз съм таланта на България и не ме бъркай със стария. Ще ти прая 360,ще ти стане много зле. Така че не ме карай някой да се расплаче,
Бий се по главата ех че силно юначе. Ограбена българска банка братче,знам че искаш тва хапче. Ма то е виагра бе брат,айде вземи нали си тарикат. Щом взима виагра може да се ебеш отзад,пред закусвалнята а умира от глад. Ей брат не се прави на добър,щом си гладен върви при цър-пър.

Идваш от друга държава. Абе кой си ти? Просто нямам представа. Абе кой си ти? (2 пъти)

Капитана:
Аз съм този който всяка нощ тормози майкати с раскрачени пози и тя на пениса се вози,там се вози.
От Испания пристигам,всички на крака ги вдигам. На никой не намигам,чак до майка ти достигам. Казвам се Петър висок един метър и половина,абе да ви почерпя ли сланина. Вие винаги сте гладни ей батка тия са странни,гадни и досадни ама някой ще падни. Капитана,Жоро,Дани ,Макса,а другите как са. Питах те как са а не кои са,цяла България омириса ай еби са. Fuck of

Текстът е добавен от Kapitana

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Макса, Дани, Жоро Маргина, Капитана и Асака