Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
Капитана

Капитана

Модерен

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

I forgot how to be myself Read now

Оригинален текст

Аз съм този който от нищото се появи. Ей ти избърши лицемерните сълзи. Хейтъра трепери иска да намери нови далавери. Измамата винаги печели. Кво сте чели освен малката кибрито-продавачка. Възрастните даже се нуждаят от бавачка. И сега много ме гризе съвестаю. Оставих Криско на по-ниско даже и от 100 Кила. И аз като тях съм творчески вдъхновен. С рими зареден всеки двн и без проблем. И аз като тях съм наперен и уверен.За пореден път за тях вдигам среден. И с един замах направо го пропилях. Хейтъри говорят че много глупав бях. А хейтхра трепери иска да намери нови далавери. Измамата винаги печели.

Човек ако не пуши няма да е модерен. И белия човек даже вътрешно е черен. И този който смятате за беден може да вреден. Най-добре се смее този който е последен! (2 пъти)

Испаднали в амнезия и те като Малина. Срещу мене трима,а аз ги бия само с тая рима скачам нагоре като прожина. Викате такова чудо няма ама има. Даскалото тъпо и директора е тъп. Мойта класна е ужасна казвам го за стотен път. Всеки неграмотен само слуша,а нищо не разбира. Чудят се тоя кво рапира що не се прибира? Знам че са големи песните на Сузанита. Знам че са големи като задника на Тита. Не стига че курвите са доста има стотици. Но курви станаха,, и известните певици. Не че нещо ама много са надути тия. Надути като устните на Мария. А хейтъра трепери иска да намери нови далавери. Измамата винаги печели.

Човек ако не пуши няма да е модерен. И белия човек даже вътрешно е черен. И този който смятате за беден може да вреден. Най-добре се смее този който е последен! (2 пъти)

Текстът е добавен от Kapitana

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Капитана