Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

Upside Down Right Side Up Read now

Оригинален текст

(Професора)
Разхождам се самотен под дъжда и иска ми се думите ти да бяха лъжа. НЕ мога да повярвам че случи се това,кажи ми как да продължа? (Припев)(2пъти)

(Кръстоносеца)
Де да можеше сега да си до мен,де да можеше да сме заедно всеки ден. Нищо друго не искам-само ти да си тук с твоя нежен глас да превърнеш тишината в звук. Тази песен е за теб не пея напразно,сърцето ми е празно,ела и напълни го със любов. Момчето омразно за тебе ли съм вече,момчето не е съгласно ти да си далече. Толкова бързо ли ще ме замениш,
не знам ква е съдбата,но не можеш да я промениш. Дори и лошо да се държиш,дори и друг да плениш. Пак във моето легло ще спиш,пак до мен ще си ти. Не,не вярвам че не ме обичаш! Това са думи,които от гняв ги изричаш. Кръстоносеца от романтика не разбира,но помни че лудите господ ги събира!

(Професора) Разхождам се самотен под дъжда и иска ми се думите ти да бяха лъжа. НЕ мога да повярвам че случи се това,кажи ми как да продължа? (Припев)(2пъти)

(Асака)
Обичам те, защо да крия?
Обичам те, нима това е грях?Дори пред всички да отричам,ОБИЧАМ ТЕ, откакто те видях! Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере! Очите ти ме гледат, сърцето ми тупти,
един въпрос ме мъчи ОБИЧАШ ЛИ МЕ ТИ ?
С невинни мънички ръце,
ти бръкна в моето сърце.
И ето мина месец,мина втори,но раната не се затвори и все към тебе ме влече,ОБИЧАМ ТЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

(Професора) Разхождам се самотен под дъжда и иска ми се думите ти да бяха лъжа. НЕ мога да повярвам че случи се това,кажи ми как да продължа? (Припев)(2пъти)

(Капитана)
Ако всеки път когато си мисля за теб на небето пада по една звезда,то много скоро луната ще разбере какво е самота. Ако някога ме намразиш - убий ме, вземи ножа и режи. Но когато стигнеш до сърцето - СПРИ, защото вътре си и ти! Когато слънцето залязва
и губи вече свойта мощ,
помни,че то от мен ти казва,целувам те и лека нощ! Снегът пътеките затрупа и кърши клони с ледени ръце,но една пътека той не ще затрупа,от моето към твоето сърце.

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Кръстоносеца, Асака, Капитана и Професора