Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
Капитана

Капитана

Едно добро начало

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

I forgot how to be myself Read now

Оригинален текст

Родих се в град Плевен,но живея в град Левски. Тука 20 лева струват яките прически. Високи са цените ама кинтите са малко. И децата вече пият бира вместо топло мляко. Кметицата е тъпа,а пицата е скъпа. Мръсницата ми вика искам с теб да се къпя. Сузанита е певицата отново на корицата. Искат да я чукат и големите и дечицата.
Това се отнася също така и за Кали. За Деси Слава за Преслава и за другите провали. А за зъбите на Джена ще са нужни материали. Сякаш не отзад,а в устата са я ебали. На Мария устните са толкова надути. Повече отколкото песните и са чути. А Райна пази тайна всъщност е от Украйна. В моя град вместо брад ме наричат майна.

Аз съм Капитана брат рапърчето сурово. Аз съм този който иска всичко на готово. Тва е като цяло едно добро начало. Парчето от небето с римите е заваляло! (2 пъти)

Неграмотен съм бил текста бил ме затруднил. Затруднява ме това с долните да бъда мил. Знаем че си чорбаджия в моя град ела. Зъбките да ти разбия и носа след това. Абе писна ми от тия зад компа са смели. Видяха бели рапъри и са полудели. Книгата на Криско са прочели 10 пъти. "Гледай как се прай" Гледай как се кърти. Дните ти са цветни с курви непълнолетни. Така се живее без никакви ангажименти. Заболяха ме ръцете стига с тия аплодисменти. С две песни в ютуб и вече са легенди. Ще ви наричам джуджетата на Дядо Коледа. Всеки втори вика ми "Ае стига моля та".
Казваш че съм неграмотен абе верно е. В днешно време да затапваш Криско модерно е!

Аз съм Капитана брат рапърчето сурово. Аз съм този който иска всичко на готово. Тва е като цяло едно добро начало. Парчето от небето с римите е заваляло (2 пъти)

Текстът е добавен от Kapitana

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Капитана