Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
Близнаците и Капитана

Близнаците и Капитана

Късмет братле

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

Оригинален текст

Близнаците:
Хайде да се включим и ние във играта,ще ви покажем как стоят нещата. От лотарията съм печелил бая,Близнаците и Капитана в нова беля. Преди да рапират умееха,Тодор живков беше тук и хубаво живееха. Тодор Колев беше тук и хубаво се смееха,време не пилееха.
Ние сме едни от най-големите актйори,а вие сте едни от най-големите аматйори. Удрям те когато се исправяш,ти нататък сам ще се оправяш. Викат че съм луд оки аз съм луд,само не разбрах що ми викат барут. Ти си с дебел баджак щот си дебелак,в смисъла на смисъла аз съм въркола

Припев:
Капитана е с маска айде на канадска,късмет братле със тая мацка. (2пъти)

Близнаците:
Ей гадина викай ми господина,всяка година жена ти прави стриптис на килима. Направо ти казва "испери ма",а ти пък му викаш МЪРЗИ МА. Като кучка ти ще виеш,със перде ще се завиеш. В миризмата ще изгниеш,винаги ще се криеш. Специално за предателите,на измамата създателите. На приятелите нападателите,ще се постарая да ви дойде края. Истината докарах във душите ви я вкарах,лъжите ги искарах и ги раскарах. Една вечер аз и ти плюс вино равно на "обичам те гадино."

Припев: Капитана е с маска айде на канадска,късмет братле със тая мацка. (2пъти)

Капитана:
Близнаците сложиха знаците "Опасно за живота",а глупаците видяха "Спечели банкнота". Аз одавна си свалих маската,когато чух песента на арабката. Гледах кеча вчера и битката на Keyn,време е за лягане и утре за басейн. Аз съм гол аз съм майстора,тоест голмайстора. На сериала си гледах епизода,ето го финала ето го и развода.
Гола вода брат сухо дърво за горене,ебахти ващо племе . Ей лайнари ей помияри,карате магари,а всъщност сте коняри.
Всички близки са ниски така са се родили,Близнаци,капитани,маймуни,горили.
А вие искате пура кура на ви,нека като Слави да сте белоглави. Другия се бави близнака не обича да чака,Рап 4 очакваме готови за атака.

Припев: Капитана е с маска айде на канадска,късмет братле със тая мацка. (2пъти)

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Близнаците и Капитана