Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

I forgot how to be myself Read now

Оригинален текст

Здравейте привет казвам се хикс мен нощната звезда да ви покажа кой е за боклука аз съм диджея на оме тиви разбра ли виж какви рими малко синоними.
Всичко е в кръгъ на шегата утивай да се смееш на дъгата отивам аз в гората да подготвя аз играта това е първата ми песен когато бях унесен от любовта голяма която свърши със измама.
Нямам приятел с кого да споделя мъката голяма как де изреча но няма проблем да звучи по така да ви хареса рапа скъпи деца ЦСКА е славен тийм има дух непобедим и през новия сезон пак ще бъде шампион.
Излезнах със нея с тази хубавела но от всичко това стана лоша далавера Излезнах със нея на разходка покрай кея но зад нас затича се хулиган за вчас ХВАНЯ ЗА РЪКАТА А МЕН МЕ УДРИ ПО ГЛАВАТА ОТ БОЛКАТА АЗ СЕ СВИХ НО БЪРЗО СЕ СВЕСТИХ НО ПОСЛЕ ОТ ЕДИН ПЪТ АЗ ГО БЯЛ СВАЛИЛ ХУЛИГАНА ЛОШ АЗ ХВЪРЛИЛ ВЪВ ЕДИН КОШ.
От малък съм искал да стана аз рапър но повече съм искал да видя Керанов това ми беше голямата мечта и тя се збъдна във село Житница но както и да е момчета нали сме си от тука хлапета хайде всички във село Житница да направиме малко митница тука е народа на купона разбрахте ли бе хора всички на купона НАРОДА НА КУПАНА купона купона купона купонаааааа..... Ето я втора част на песента която ще ви разкърши до до зора хайде започвайте да раздвижвате рацете,коленете и накрая главитеееее.

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Rangel Nalbantov, X-Man и Нощната звезда