Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
Sugar DJ's и SPIK

Sugar DJ's и SPIK

Действие

Гледай видеото

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

Оригинален текст

Спик е тук и влиза в трака с lyric атака. Не се нуждая от късмет, че да разцепя мрака. Изстрелвам думи като куршуми, празня автомата, след мен се чува само шум от кефа на тълпата. Бързам, 'щото гладна е ламята. Несломим, непоклатим, недостижим в играта. Искат да ме хванат, но усета им го няма. След тая драма, мен ще почнат да наричат царя. Всички на кантар, животът е по-обемен - всичките сте ларж с мечта за едно време. Всичките сте харч - за кинти не ни дреме, но кинти като няма, кой цигари ще ти вземе?

Припев:

Действай! Накарай ги да усетят реалността - трепери, виртуалното превзема ни. Действай! Всеки за себе си е в момента, това не значи края на ш******а ти лента!

Давал съм, правя, създавам, не съм искал нищо от никой в замяна. Много не съм получавал, но взел съм си дажба, от който и както си трябва. Имам умерени мисли, на твоите години се гледаше Дисни. Сега всекидневно се снимате - миски и мистъри, все едно някой ви мисли! Тук съм, 'щото трябва да докажа, че един тъпак само чрез грешки се научава. В един ден гониш с мъки своята награда, в следващия ти си иконата над олтара, всичко е от прости намерения. Имаш ли проблеми, докато си трезвен, им мисли решения. Имаш ли цели, постигай ги чрез умение и накарай всеки да те гледа с тъпо изражение.

Припев:

Действай! Накарай ги да усетят реалността - трепери, виртуалното превзема ни. Действай! Всеки за себе си е в момента, това не значи края на ш******а ти лента! Действай! Накарай ги да усетят реалността - трепери, виртуалното превзема ни. Действай! Всеки за себе си е в момента, това не значи края на ш******а ти лента!

рап техно
Зареди коментарите