Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
Negrete

Negrete

Всичко откачило

Гледай видеото

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

Оригинален текст

Всичко откачило всичко се е зарибило. Всичко откачило всичко се е зарибило. Всичко откачило всичко се е зарибило. Едните пушат,а другите пушат мило!

А аз съм тука ше се боря аз за тебе мило. То във мене копелето малко откачило. Не ме занимавай с твойте работи ве мой. Бързам
по-добре вземи и са успокой. Ти от тия не са бой ние сме 500 на брой. Който си го мой мой ти са успокой. Тръгнал да се бори ангел с демон бе братле. Дали ще победи мен въобще не ме ебе. Инструментал от youtube нямам шибано BMW.
Но през теб мога да мина в джоба нося коз и половина. Не съм дядо Коледа не съм Нова Година. Няква путка иска с мен да се снима извини ма. Извънземна поза на килима айде бима. По телефона търсят ме намери ма търсят да оцеля няква рима. Айде посети ма ше се бия кат за трима. За усмивката на моята любима!
Живота знам че е кучка тя братле. Но със мене много яко са ебе. След секса винаги пали ОЦБ и тва небе. Наше е братле наше е братле. За мене по-голяма дрога няма от мойте рими. Евала на бати Джими просто ти звъни ми. Просто ти прости ми с Coco нареди ми. Знайм ги ние нещата всичко откачило поздрави за махлата дет израстнали децата. Могат да се ебат във устата господата рата-тата. Old Scoul от махалата от махалата. Евала влизъм кат Али баба от страх не умря,но полудя. Лудия влезе ли фамилията щастлива когато кинти има. В сила попита ме къде съм небе соча от слънцето ше скоча. Могат те знаят как се прави лудите представи. От слънцето леко шари ше ядеш шамари. Не пипай чуждите попари живота може да те опари. Чичо Джаки чичо Ари прайм се Мати Хари със смешните цигари.

Всичко откачило всичко се е зарибило. Всичко откачило всичко се е зарибило. Всичко откачило всичко се е зарибило. Давам ти го мило давам ти го мило!

Текстът е добавен от Kapitana

Видеото е добавено от Kapitana

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Negrete