Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
< Форум

Rockschool.bg празнува шестия си рожден ден в голямата зала на Mixtape 5 с безплатен концерт

3387 0
 • corpsecorpse corpsecorpse 27 ноем 2016 г. - 12:07 ч. "Започнахме като музикално училище, но за тези 6 години заедно с вас превърнахме RockSchool в музикално общество, което обединява всички, които обичат музиката и искат да се развиват като музиканти. Станахме дом на толкова много усмивки и музика.

  Нека отпразнуваме приятелството си на 27.11 - неделя, с концерт в Mixtape 5.

  Вход: Ще оставим кутия за дарения и можете да оставите, каквото решите, по ваша преценка.

  За тези 6 години естествено в нас се оформиха някои ценности, които прилагаме и в животите си извън RockSchool. Именно тях се стараем да интегрираме в учениците, доброволците и всички хора, които се докосват до RockSchool. Ето и ценностите:

  Бъди скромен и имай добро сърце!
  Ние искаме да работим с добри хора и това е най-важното за нас. Защото организация, в която работят добри хора, винаги ще предоставя най-доброто преживяване за тези, които се докосват до RockSchool. Също толкова важно за нас е да работим със скромни хора, които - независимо колко са талантливи, никога не се взимат насериозно, не са арогантни и се отнасят към всички останали с уважение.

  Бъди креативен и дръж ума си отворен!
  Обичаме щури идеи и въображение, и окуражаваме хората, които работят при нас, да изразяват креативността си и да правят грешки. Вярваме, че така най-лесно човек може да реализира целия си потенциал.

  Обичай промяната и сам я провокирай!
  Ние сме свръхенергичен и динамичен екип. Непрестанно генерираме идеи и ги реализираме. Това ни помага да растем и да се развиваме, като промяната е натурална част от това.

  Прави много с малко!
  Обичаме ефективност и винаги се стремим да направим максимума спрямо ресурсите, с които разполагаме. Някой път покрай тази ценност стават чудеса.

  Работи здраво!
  Здравата работа за нас е да виждаме резултати и реално свършена дейност, а не торбички под очите Усмихнат)

  Бъди искрен в комуникацията си!
  Това е най-здравословното за всяка човешка връзка. Ние сме искрени и директни едни с други в комуникацията си.

  Забавлявай себе си и останалите!
  Всички ние сме приятели и се отнасяме едни с други по този начин. Стараем се да се забавляваме покрай работата си, защото така тя спира да е работа и се превръща в игра.

  Обръщай внимание на детайлите!
  Детайлите са това, което прави една картина наистина красива."