Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
Dim4ou

Dim4ou

Анкетка

Гледай видеото

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

Пилешка полиция Venera.bg

Оригинален текст

Можеш да ме фанеш на прозорчето ми да масуря,
отдолу минават куки, да ми ядат хуя.
Ша ги уплуя или кат тъпицерия с яца ще ги оцеля,
къде съм тръгнал с някой силите да си меря.
Ще та изтегля, ще та премеря, ще та продам на пазара, свивам те в листенчето ми, пушата като мара.
гълтам си хапчето, поръчвам си бира на бара, не си хъби момчето ми не ставам за пазара, нямам кво да губя, аз само предлагам, ако щеш зимай бе,няма проблем, няма да бягам, няма да залягам,няма да съжелявам че изоставам. Всъщност напредвам, преди тебе ще седна. Позицята ми е вредна капят ми лиги от остата, на тоя свят най-ценя свободата и точно за това си държа главата извън торабата. Далеч съм от последната лопата. Димчо в живота май току що скача, дъртаци ще ви разкрача и няма да плача. Само кой си, чи бой си със секача, добре дошли отново в зоната на здрача. Добър ден аз съм домчо, аз съм павача. Tъкера му скача и пей скукарача. I kil you, fucking cockroaches. You wanna lo, a take a lo.
Скар фейст ми е в главата, ще скоча ще те захапя. Какво повече да правя, гледам да се деля вече от трапа. Мацам още, не съм материал за скраба, такива като мен ги няма в долапа. Ела ни виш в махлата, най големите на земята, бялото, жълтото и аничката, хапа и тревата, до кога са част от психическата ми нагласа или като съм зле просто чувам по-добре баса, кепаса с биричка на масичка на тераса, дърпам качака и в очите ми светва блясък. И няма какво да продължавам па татък, както винаги ясен, точен и кратък. За тебе фак пак, пак фак за тебе. Пак фак за тебе. Пак фак, глупак. Пак пак, фак, фак, фак пак за тебе пак. Предай се чуй ма.
.....
Бум... Нямам време за глупаци, не ми се занимава с конеци,с капаци. Предпочитам с истински с хора опъвам качаци и да ви са смея балъци, така че не ме закача, слушай песничката откачай, се закачай, скачай от аспаруховия мост ти си много прост само с думи ще те разплача бахти лапача.

рап
Зареди коментарите

Още текстове от Dim4ou