Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Скрий

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Права за ползване на ресурсите на www.Textove.com

• Настоящите права за ползване определят взаимоотношенията между Internet сайта www.textove.com, който по-долу за краткост е наричан Textove.com (САЙТА) и потребителите на www.textove.com, които по-долу за краткост са наречени ФЕНОВЕ или индивидуално ФЕН.

• ФЕН е всяко физическо лице, което използва предоставените от Textove.com услуги, в това число нерегистрирано и/или регистрирано лице чрез уникално потребителско име и парола в Textove.com.

1. Регистрация с непопълнени, непълни и невалидни полета се счита за невярна и няма да бъде приета.

2. ФЕНЪТ гарантира, че данните които предоставя в Textove.com са неговите лични и са с вярна, точна и пълна информация. Той се задължава, че при евентуални промени в данните ще ги поднови. При некоректно попълнени данни ФЕНЪТ носи лична отговорност. Чрез регистрационен формуляр Textove.com събира както професионална информация (като пол, възраст и др.), така и неперсонална (като браузърът който използвате, IP адрес, URL и др.) Тази информация се използва, за да може Textove.com да предостави всички услуги на ФЕНОВЕТЕ. Част от информацията се публикува в профила на ФЕНА, който е съгласен с това, като няма да бъдат публикувани точни адреси, телефони, e-mail-и и ЕГН. Textove.com има право да събира, обработва, публикува и съхранява демографска информация от ФЕНОВЕТЕ за целите на рекламата.

3. Textove.com има право да разпространява рекламни съобщения на ФЕНОВЕТЕ чрез Internet страницата на Textove.com, e-mail, ICQ и пощенски адрес. Textove.com не поема никаква отговорност относно съдържанието на рекламите, които показва или изпраща на ФЕНОВЕТЕ независимо от тяхната форма.

4. Textove.com може по всяко време да прави промени по дизайна, както да добавя и/или прекратява(спира) услуги без предупреждение.

5. Textove.com не носи отговорност за щети, възникнали поради невъзможност да се използва част или цялата система, независимо от причината за това.

6. Textove.com има право да прекрати изцяло или частично достъпа на ФЕНА до услугите на Textove.com без да посочва причини и без предизвестие.

7. ФЕНЪТ декларира, че ще пази в тайна своя username (прякор), парола, лични данни и друг вид информация и той носи лична отговорност за възникнали директно или индиректно щети, загуби, информация и данни и декларира, че няма да търси вина от САЙТА.

8. ФЕНЪТ гарантира, че няма да използва Textove.com за всякакъв вид нелегална или незаконна дейност, няма да разпространява материали с незаконен, обиден, лъжлив, сексуално ориентиран, вулгарен, расово ориентиран, агресивен или друг вид, който по някакъв начин извършва посегателство към интелектуална и не само собственост на трети лица.

9. Всеки ФЕН може да променя информацията на своя профил, като за целта трябва да попълни съответните полета в системата. Промяната е автоматична, но с цел запазването на достоверността някои от полетата подлежат на проверка.

10. Textove.com не носи отговорност и не подкрепя настоящите и бъдещи действията на ФЕНОВЕТЕ.

11. Textove.com ще изтрива съобщения, надхвърлящи определен лимит /посочен в САЙТА/, като ще бъдат изтривани най-старите от тях. По-старите от 3 месеца също могат и/или ще бъдат изтривани.

12. Снимки с порнографско съдържание, снимки на чужди и/или известни личности, както и всякакви опити с подигравателно съдържание и/или цел, няма да се приемат.

13. Textove.com може да редактира, коригира, променя частично или изцяло изпратените материали и информация от страна на ФЕНА, както си запазва правото да и да не ги публикува без да предупреждава или без да посочва причините за това действие.

14. ФЕНА не притежава авторски права върху предоставените от него текстове на песни, тъй-като те са собственост на изпълнители, композитори, звукозаписни компании и всякакъв вид други физичиски и/или юридически лица. Textove.com не носи никаква отговорност за текстовете и тяхното съдържание, поместени в сайта.

15. Регистрираните ФЕНОВЕ имат правото да се откажат по всяко време от своята регистрация. За целта трябва да пратят e-mail на webmaster@textove.com със своето желание. Профилът се счита за валиден до момента, в който Textove.com прати e-mail на дадения ФЕН, с потвърждение на неговото желание.

16. В случай, че от името на ФЕНА има публикувани материали, и той прояви своето желание да се откаже от своята регистрация, то за име на изпратил ще бъде записан "Textove team", и/или (но не и задължително) ще бъде обявен неговото потребителско име.

17. Textove.com запазва правото си да променя сегашните права за ползване, като ФЕНОВЕТЕ трябва лично да проверяват за евентуални промени и в случай, че това стане регистрираните вече лица трябва да дадат своето съгласие / несъгласие в рамките на 7 работни дни.

18. В случай, че ФЕНЪТ не даде своето съгласие / несъгласие в посочения срок, Textove.com ще счита ФЕНА за съгласен с новите условия.

19. В случай, че ФЕНЪт даде своето несъгласие в посочения срок, Textove.com ще счита ФЕНА за несъгласен с новите условия. Неговият профил ще бъде изтрит и ще му бъде пратен уведомителен e-mail.

20. ФЕНЪТ се задължава да спазва всички закони и нормативни актове на Република България и е лично отговорен за всички бездействия/действия, които произтичат от използването на Textove.com.

21. Никаква част от този уеб сайт не може да бъде репродуцирана, възпроизвеждана, копирана или записана по какъвто и да е начин, освен с изричното писмено разрешение на собственика.

22. В случай, че някое условие, право, задължение и/или друго от “Права за ползване на ресурсите на www.Textove.com” се приеме за невалидно от правните институции и/или форуми, невалидността му няма да засегне валидността на останалите.

23. При прилагането и тълкуването на настоящите Правa за ползване се прилага българското законодателство.