Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

V:RGO x ILIAN BOYD x EMIL TRF x DIM4OU x ATANAS KOLEV СА DRUGITE OTKACHALKI

снимка: Muze Music

30 септ 2024 г.

V:RGO, ILIAN BOYD, EMIL TRF, DIM4OU и ATANAS KOLEV със забавен римейк на песента OTKACHALKI. Първият сингъл от V:RGO, Boro Purvi и Krisko се превърна в тотален хит в цялата страна, все още оглавява класациите за радио и телевизия, и дори стана световен TikTok тренд. А само за един уикенд, DRUGITE OTKACHALKI заеха заслужено първите места в дигиталните платформи.

Новият трак от V:RGO, ILIAN BOYD, EMIL TRF, DIM4OU и ATANAS KOLEV е микс от типичните за всички артисти стилове. Познатият ни вече припев, в който чуваме ангелския вокал на Mishell, е комбиниран с трап, олдскул рап и съвсем лека нестандартна нотка за цвят. Целият проект е по идея на V:RGO с желанието да превърне първоначалния хит в още по-интересна версия за публиката.

Видеото към DRUGITE OTKACHALKI следва TikTok тренда, който беше създаден от SauceKidsGang и е колекция от клипове на наши известни личности и инфлуенсъри. В проекта виждаме лица като Bilyanish, Andon, Lidia, Kostadin Kolev - Koce, Saffrona, Ivka Beibe, Alper Chochev, Suzi & Reni, Ioan-Petar, Icaka и Lyubomira, и много други.

Музиката в песента остава оригиналната от V:RGO и RayOffkey. Текстът е комбинация от идеите на всички замесени артисти - V:RGO, ILIAN BOYD, EMIL TRF, DIM4OU и ATANAS KOLEV. Тренди видеото е от Broken Siemens.

DRUGITE OTKACHALKI излезe в петък, 27/09, в 19:00 часа в официалния YouTube канал на V:RGO. Издава се от MUZE Music.

последни новини

виж всички новини