Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

ТИТА и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за своите фенове

снимка: APRA Porter Novelli

03 май 2020 г.

Продажбата на моделите от лимитираната серия маратонки Antilopa и Мойски на двамата изпълнители ТИТА и Боро Първи стартира на 01 май, когато буквално за минути сайтът на runners.bg прегря от поръчки и се срина заради хилядите хора, влезли точно в 18.00 ч. наведнъж. Въпреки сериозната подготовка и предприети мерки, трафикът надмина всички очаквания. Тогава за първи път и двамата изпълнители показаха своите модели маратонки , които са създадени по тяхна концепция.

Миналата вечер пък двамата изпълнители прекараха заедно със своите фенове в специален лайф, в който те подписаха лично картички, опаковаха и подготвиха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано послание от двамата артисти, както и техните най-нови албуми.

Модната компилация между производителя на спортни стоки Runners и артистите ТИТА и Боро Първи се разработва от миналата година и завършва с продукт, който е безкомпромисен в качеството си и може да бъде сравнен с други световни брандове в спортните стоки. Те са с привлекателен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в същото време са и с достъпна цена.

За Adamand:

Продуцентска къща ADAMAND е основана в края на 2016-а година от продуцента и изпълнител Криско заедно с популярния топ режисьор Кирил Киров – Кико. Основните полета на дейност на лейбъла са менажирането на артисти, продуцирането на музикално и видео съдържание, инфлуенсър маркетинг. Екипът стои зад успеха и на вафла Криско, която реализира над 2 000 000 продадени вафли само за първите две седмици. Екипът на ADAMAND съпродуцира два сезона на най-успешния уеб сериал на платформата VBOX7 - "Следвай ме". Сред артистите на ADAMAND са младата и гореща поп звезда ТИТА, Боро Първи, Димчо, а от скоро и легендарният Любо Киров.

За Runners:

Първата българска спортна марка обувки, основана през 1999 г. Марката е регистрирана в 45 държави на 2 континента, която предлага авторски и индивидуални разработки на колекциите и партньорство с водещи студиа. Компанията предлага и спортни облекла и артикули. В България притежава 15% от пазарния дял в среден клас маратонки.

последни новини

виж всички новини