Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Midalidare Rock In The Wine Valley се отлага за 2022 г.

снимка: 8pm

17 май 2021 г.

Заради продължаващата пандемия от COVID-19 се налага рок фестивалът в Долината на виното да бъде отложен за втори път. Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година.

От 18 май (вторник), всеки закупил билет за фестивала ще може да го върне и да получи сумата си в пълен размер. Връщането на билетите ще бъде възможно в срок до 18-и юли 2021-а година.

„Направихме всичко по силите си фестивалът да се проведе и през тази година, но когато основни банди отлагат своите турнета, няма да е коректно към феновете да проведем издание без тях. Решението е трудно, но ние продължаваме да работим за пълноценно събитие, което българската рок публика заслужава. За пореден път искаме да благодарим на всички закупили билети, с което показват доверието си в нас. Ситуацията продължава да е трудна, но ние ще оставим всеки сам да избере дали да запази билета си или да го върне. Ще сме изключително благодарни на онези, които ще ни се доверят отново и няма да връщат билетите си“, споделят от Мидалидаре.

До момента потвърдените групи и дати за месец юли 2022 година са:

14 юли, четвъртък – Участниците са в процес на уточняване и препотвърждаване
15 юли, петък - Running Wild, Alestorm и Ross The Boss
16 юли, събота - Within Temptation, Lacuna Coil и Project Renegade
17 юли, неделя - Judas Priest и The Dead Daisies, Freedom Call

В следващите месеци ще бъдат обявявани още групи!

Билети:
Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.

Еднодневен билет за 14 юли – Участниците са в процес на уточняване и препотвърждаване - 60.00 лв.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв
Тридневен билет (петък-неделя) за фестивала – 120.00 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе)  и  Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

последни новини

виж всички новини