Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Гледай в новото видео на OneRepublic Better Days

снимка: Virginia Records

02 май 2020 г.

Една от най-успешните съвременни поп банди, OneRepublic, покани феновете си от цял свят да участват във видеото към новата им песен – “Better Days”.

Оптимистичното парче, с което музикантите призоваха света да гледа напред към по-добрите дни, които ни предстоят, излезе в края на месец март след седмици на изолация и карантина, които вокалистът Ryan Tedder  прекарва в студиото си в Лос Анджелис след края на Европейското турне на бандата.

В условията на глобално извънредно положение и социална изолация, момчетата от OneRepublic отправиха предизвикателство към почитателите си да заснемат свои преживявания вкъщи, да споделят жестове на внимание и обич, показвайки как виртуално остават свързани със семействата и приятелите си, как техните квартали и градове са се променили, да разкрият интересни неща, с които се занимават, докато стоят защитени в домовете си!

Видеото е режисирано от OneRepublic и Josh Ricks, а кадрите в него носят усещането за глобалност, заедност и свързаност.

OneRepublic и Interscope Records (Universal Music Group) ще дарят част от приходите от видео стрийминга на “Better Days” на MusiCares® - кауза към фонда за борба с COVID-19 в подкрепа на музиканти и артисти, засегнати от кризата в резултат на пандемията от коронавируса.

Всеки, който разполага със средства и има възможност, може да подкрепи MusiCares ТУК.

последни новини

виж всички новини