Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Bring Me The Horizon изненадаха света с нов албум

снимка: Virginia Records

27 май 2024 г.

Британската рок група Bring Me The Horizon издава дългоочаквания си нов албум “NeX GEn”. Той е продължението от поредицата POST-HUMAN, която предстои да бъде разкрита и в която групата се разширява както в музикален, така и в концептуален аспект, а вокалите на Oli Sykes са най-мелодичните му досега.

Първата част от поредицата POST-HUMAN, Survival Horror, е записана по време на пандемията през 2020-та, почти изцяло дистанционно, и се опира на тежката страна на групата, за да изрази чувствата на гняв, страх, празнота и отчаяние. Но за NeX GEn вокалистът Oli казва, че се търси нещо по-обнадеждаващо и по-позитивно. Под повърхността на албума има толкова много неща, които могат да се разкрият за тези, които могат да ги забележат.

„Това е истински концептуален албум, с пълен разказ, който е свързан с първия запис, но концепцията е скрита и заровена“, разкрива групата. „Някои хора няма да се заинтересуват, но за други може да бъде като книга за самопомощ. В нея има много неща, някои от тях са съвсем ясни, но много от тях са загадъчни и скрити. Хората ще трябва да го разберат.“

Bring Me The Horizon влязоха в 2024 г. с експлозивен старт, след като свирят пред повече от 140 000 фенове в Обединеното кралство и Ирландия по време на най-голямото си турне, а на 26-ти юли ще дойдат за първи път в България и ще бъдат хедлайнъри на Hills of Rock 2024, Пловдив.

TRACKLIST

  1. [ost] dreamseeker
  2. YOUtopia
  3. Kool Aid
  4. Top 10 staTues tHat CriEd bloOd
  5. liMOusIne ft AURORA
  6. DArkSide
  7. a bulleT w- my namE On ft Underoath
  8. [ost] (spi)ritual
  9. n/A
  10. LosT
  11. sTraNgeRs
  12. Rip (duskCOre RemIx)
  13. AmEN! (feat. Lil Uzi Vert & Daryl Palumbo of Glassjaw)
  14. [ost] puss-e
  15. DiE4u
  16. DIg It

ПОСЛЕДВАЙТЕ BRING ME THE HORIZON
INSTAGRAM FACEBOOK YOUTUBE WEBSITE

ПОСЛЕДВАЙТЕ VIRGINIA RECORDS
FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE WEBSITE

последни новини

виж всички новини