Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори

Гледай видеото

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

Оригинален текст

НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ СИЛИ , ДА ТЕ ЗАБРАВЯ , ЗАВРЪЩАМ СЕ ПРИ ТЕБ, НЕ МОГА ДУМИ ,ЗА ДА ТИ КАЖА , КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС МЕН , ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , В ПОГЛЕДА МИ СИ ЛИЧИ , ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , ИСКАМ БЛИЗО ДА СИ ТИ . „ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , В ПОГЛЕДА МИ СИ ЛИЧИ , ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ ,ИСКАМ БЛИЗО ДА СИ ТИ . ПРИПЕВ.:
ВСИЧКО ЗАПОЧВА ПАК ОТ НАЧАЛО , ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ , НИЩО СЕГА НЕ Е ПРОСТО СЛУЧАЙНОСТ , ЗА ТЕБ И ЗА МЕН „ДОЙДОХ , ОТНОВО ЗА ДА МОГА ПАК ДА ТЕ ВИДЯ , ЗАВРЪЩАМ СЕ ПРИ ТЕБ , ДОЙДОХ ОТНОВО , ДА ТИ РАЗКРИЯ , КАКВО ИЗПИТВАМ КЪМ ТЕБ.
ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ, В ПОГЛЕДА МИ СИ ЛИЧИ , ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , ИСКАМ БЛИЗО ДА СИ ТИ .ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , В ПОГЛЕДА МИ СИ ЛИЧИ , ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , ИСКАМ БЛИЗО ДА СИ ТИ .
ПРИПЕВ :
ВСИЧКО ЗАПОЧВА ПАК ОТ НАЧАЛО , ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ , НИЩО СЕГА НЕ Е ПРОСТО СЛУЧАЙНОСТ , ЗА ТЕБ И ЗА МЕН „
ООО, ХААА ,МММ, САМО , ПОПИТАЙ ЗА МЕН , ДАЛИ ОСТРАНИ ИЗГЛЕЖДА , ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ДРУГА. ЗНАМ , ЧЕ НЕ СЪМ СЪВЪРШЕН , ПО ОТКРОВЕН , С ТЕБ НЕ МОГА ДА БЪДА ЩОМ СЕ ОГЛЕДАШ ЗА МЕН , УСМИХНИ СЕ И АЗ ПАК , ЩЕ СЪМ ТУК .
ПРИПЕВ :
ВСИЧКО ЗАПОЧВА ПАК ОТ НАЧАЛО , ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ , НИЩО СЕГА НЕ Е ПРОСТО СЛУЧАЙНОСТ , ЗА ТЕБ И ЗА МЕН , ВСИЧКО ЗАПОЧВА ПАК ОТ НАЧАЛО , ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ , НИЩО СЕГА НЕ Е ПРОСТО СЛУЧАЙНОСТ , ЗА ТЕБ И ЗА МЕН , ВСИЧКО ЗАПОЧВА ПАК ОТ НАЧАЛО , ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ , НИЩО СЕГА НЕ Е ПРОСТО СЛУЧАЙНОСТ , ЗА ТЕБ И ЗА МЕН
ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ , В ПОГЛЕДА МИ СИ ЛИЧИ , ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА СЕБЕ СИ .

поп
Зареди коментарите

Още текстове от Михаела Филева и Орлин Павлов