Влез Регистрация

Скрий

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоят e-mail адрес и ще ти изпратим link, с който да създадеш нова парола.

Назад

Затвори
2Bona

2Bona

Тој сум

Гледай видеото

Адреса на видеото във Youtube, Vbox7 или Vimeo

My Prince Charming has a “dad bod” and is losing his hair Read now

Оригинален текст

Ti si žar u led,mojot pat i svet
a ja haos u red
Ti mi ѕvoniš pak,ja sum nedostapen
i prema tebe sum gad

A ja,a ja,laden kao kanada
ti vrela kao panama
ne si svesna samata

i noќe luta pijana,i mi kaža kao mene nemala
no čekaj calma , ti nema ramna

i noќe luta pijana,i mi kaža kao mene nemala
no čekaj calma , ti nema ramna

Mnogu ne veruvaa no sega znat koj sum
malata me gleda saka afteri do 8
Mi doe kao bonus palam tompus
tolku prljavi a sijame ko lotus
Toa telo golo,odi odi low low
frli se na mene ajde fli se u ognot
Težok slučaj sme ko olovo
nema veze daj od ponovo
Ne e black ne e friday
troši ko za cel harem

-------

Ти си жар у лед,мојот пат и свет
а ја хаос у ред
Ти ми ѕвониш пак,ја сум недостапен
и према тебе сум гад

А ја,а ја,ладен као канада
ти врела као панама
не си свесна самата

и ноќе лута пијана,и ми кажа као мене немала
но чекај calma , ти нема рамна

и ноќе лута пијана,и ми кажа као мене немала
но чекај calma , ти нема рамна

Многу не веруваа но сега знат кој сум
малата ме гледа сака афтери до 8
Ми дое као бонус палам томпус
толку прљави а сијаме ко лотус
Тоа тело голо,оди оди low low
фрли се на мене ајде фли се у огнот
Тежок случај сме ко олово
нема везе дај од поново
Не е black не е friday
троши ко за цел харем

Рефрен (×2)

Текстът е добавен от Bela34

добави Превод

Видеото е добавено от Bela34

Зареди коментарите

Още текстове от 2Bona